Content Academy

Usluge
 
 
 
 
Usluge

Content marketing omogućava pravo partnerstvo između istraživanja, strategije i kreativnosti i pruža drugačiji, ličniji i efikasniji pristup komunikacijama. Sa razvojem brend kampanja sve je manje kreativnog i kvalitetnog sadržaja koji je vrednovan, tražen i relevantan za poslovanje i segmentiranu publiku. Ukoliko ste inspirativni i transparentni na društvenim mrežama i drugim digitalnim kanalima obezbedićete interakciju i organski rast svog sadržaja, međutim, kada učesnici na mrežama počnu da vas čitaju i nastave da vas slušaju znači da se nalazite tek na početku onoga što predstavlja content marketing.

Content academy je škola koja okuplja stručnjake za marketing i profesionalce iz oblasti komunikacija i u akademiji možete dobiti odgovore na pitanja šta su content i native marketing, kako kreativno da komunicirate na digitalnim kanalima. Pored navedenih odgovora, upoznaćete i najvažnije aspekte content marketinga u vidu istraživanja, kreiranja strategije sadržaja, načina njegovog plasiranja, korišćenja softvera za optimizaciju i merenje uspešnosti rezultata. Kombinujući studije slučaja sa teorijom i radionicama, naši predavači će vas inspirisati da primenite stečena saznanja u svakodnevnom radu, kako biste postigli što bolje rezultate.

 
 
Usluge
 
Usluge
 

Moduli:

 1. Uvod u Content marketing – bazični principi, primeri i studije slučaja i radionica kreiranja strategije po Google metodologiji
 2. Kreativno razmišljanje u eri digitalnih komunikacija
 3. Priprema tekstualnih i video-sadržaja koji privlače pažnju publike
 4. Kako doći do podataka i kako koristiti FaceBook analitiku
 5. Social media marketing
 6. Native advertising
 7. Mobile marketing
 8. Oglašavanje na Google, marketing i remarketing
 9. SEO, ili kako da Google zavoli vaš sajt
 10. YouTube – diskusija sa influenserima i mogućnosti primene ovog kanala
 11. Strategija Content marketinga

Content academy se održava jedanput godišnje u trajanju od mesec dana. Predavanja se održavaju dva puta nedeljno od 17 do 20 časova. Sledeći upis počinje u junu 2017. godine, dok će predavanja početi u novembru mesecu.

Sve informacije možete dobiti na našoj e-mail adresi Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. ili Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

BELGRADE
Knez Mihailova 1-3, 11000 Beograd
+381 11 71 52 500 , office@represent.rs
PODGORICA
Džordža Vašingtona 65, 81000 Podgorica
+382 20 234 446 , office@represent.co.me
BANJA LUKA
Sime Šolaje 1, 78000 Banja Luka
+387 51 962 854 , bojana.radic@represent.co.ba
SKOPLJE
English English Srpski Srpski